Banjaluka: Ukrao auto i sletio u kanal

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Okt.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Ukrao auto i sletio u kanal

Protiv Dejana Jevtića (19) iz Banjaluke policija će podnijeti izvještaj Okružnom tužilaštvu zbog sumnje da je iz dvorišta kuće u Prvoj kuljanskoj ulici u Banjaluci ukrao vozilo "audi 80". Vozeći se tim automobilom on je nešto kasnije sletio s puta u Bukovici kod Laktaša. Krađu, koja se dogodila u nedjelju, prijavio je vlasnik vozila, a prema njegovoj izjavi, pričinjena je materijalna šteta od oko 2.000 maraka. Iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka, navodeći inicijale, rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << su da je policija nakon što je primijetila pomenuto vozilo u kanalu prišla i vidjela jedno lice za volanom. "Uhapšen je vozač D. J., za kojeg se sumnja da je počinio krađu",kazali su za "Glas Srpske" u CJB Banjaluka. Dodali su da je osumnjičeni po nalogu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu. (BLLIVE, Foto: Yayimages)
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Zloupotreba sredstava fonda solidarnosti u „Trudbeniku”

Izvor: Capital.ba, 06.Okt.2015

DOBOJ, Okružnom tužilaštvu Doboj dostavljen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali M.L. iz Doboja i Z.J. iz Dervente da su kao odgovorna lica u preduzećima „Trudbenik“ i „Trudbenik enerdži“ zloupotrijebili jednokratnu pomoć Fonda solidarnosti Republike Srpske od 88.000 KM. M.L. se...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.