Bajern očitao lekciju Milanu, protiv moćnog Reala za titulu Audi kupa

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern očitao lekciju Milanu, protiv moćnog Reala za titulu Audi kupa

Fudbaleri Bajern Minhena nadigrali su Milan sa 3:0 i plasirali se u finale Audi kupa gde će za trofej igrati protiv Real Madrida koji je savladao Totenhem sa 2:0.

Audi kup spada u grupu takmičenja koje treneri koriste kako bi videli ko je spreman za početak sezone i na koga mogu da računaju. Tako je Bajern uhvatio zalet i očitao lekciju Milanu.

Vođstvo Bavarcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << doneo je bek Huan Bernat u 24. minutu, a na naredni pogodak čekalo se sve do 74. minuta kada je Levandovski proigrao Marija Gecea koji je bio neumoljiv. Potvrdu dobre igre i pobede dao je upravo Levandovski koji se posle asistencije Tomasa Milera upisao u listu strelaca.

Ni Real nije mnogo oklevao, već je sa po jednim golom u oba poluvremena rešio pitanje pobednika protiv Totenhema.

Hames Rodrigez je bio strelac prelepog pogotka iz slobodnog udarca protiv Intera (3:0), a sada je potvrdio formu tako što je u 36. minutu iskoristio pas Iska i zatresao mrežu "pevaca". Real u poslednjim momentima susreta nije bio dominantan, ali je 11 minuta pre kraja Geret Bejl potvrdio pobedu.

Bajern i Real će se u sredu boriti za trofej, dok će Milan i Totenhem igrati za treće mesto.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gvardiola grmeo, Bajern očitao lekciju Milanu, protiv moćnog Reala za titulu Audi kupa /VIDEO/

Izvor: Blic, 04.Avg.2015

Fudbaleri Bajern Minhena nadigrali su Milan sa 3:0 i plasirali se u finale Audi kupa gde će za trofej igrati protiv Real Madrida koji je savladao Totenhem sa 2:0...Audi kup spada u grupu takmičenja koje treneri koriste kako bi videli ko je spreman za početak sezone i na koga mogu da računaju. Tako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.