Audi navodi da će model Q6 biti veoma privlačan, potvrđen za 2018. godinu

Izvor: Moto.rs, 23.Apr.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi navodi da će model Q6 biti veoma privlačan, potvrđen za 2018. godinu

Audi je okarakterisao svoj nastupajući Q6 potpuno električni model kao veoma privlačan i sportski pri čemu će biti prepun novih karakteristika i funkcija. To je opis koji je dao izvršni direktor kompanije Rupert Stadler za model koji bi trebalo da nosi naziv Q6 i da se pojavi 2018. godine.

Stadler je rekao da će baterija ovog modela biti dovoljno snažna da obezbedi opseg kretanja vozila od najmanje 500km. On veruje da će 2018-2019. godine infrastruktura za električna >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << vozila biti takva da će vozilo imati mogućnost da dosegne gde god kupci to žele. Stadler je istom prilikom potvrdio planove kompanije Audi za kreiranje skupljeg Q modela koji bi bio smešten iznad Q7 modela i koji bi mogao da bude rival nedavno najavljenom Range Rover STAutobiography modelu.

foto © Audi
Pogledaj vesti o: Audi,   Range Rover,   Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.