Audi S1 sa ABT tjuningom

Izvor: Autoportal.rs, 09.Avg.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi S1 sa "ABT" tjuningom

Ako vam se 228 konjskih snaga koje nudi Audi S1 čini kao nedovoljno snage, ne brinite, tu je "ABT" da spasi stvar i "nagura" još nekoliko konja pod haubu.

Prvo da pomenemo da je sa estetske strane tjuning kompanija "ABT" modelu Audi S1 dodala branike, patosnice i određene sitnice koje se tiču enterijera. E sad ono bitno. Fabrički motor zapremine 2.0 litara sada daje 310 konjskih snaga a obrtni momenat je sa početnik 370Nm povećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << na 440Nm.

Nemačka tjuning firma nije navela kako je ova promena uticala na ubrzanje modela sa pogonom na svim točkovima, ali se pretpostavlja da je standardni model sa troje vrata sada brži od 5.8 sekundi kada je u pitanju brzina od nula do 100.

Pored ovih izmena na motoru tu su i novi amortizeri koje dodatno spuštaju S1, i to za čak 30mm. Novi su i točkovi od 18 inča koji obećavaju preciznije upravljanje. Gume dimenzija 225/35 na sebi imaju alu-felne u boji titanijuma.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.