Audi RS5 Coupe Sport Edition zvanično predstavljen

Izvor: Moto.rs, 22.Dec.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi RS5 Coupe Sport Edition zvanično predstavljen

Audi USA je zvaničnim putem predstavio 2015 RS5 Coupe Sport Edition verziju. Ovaj model je kreiran od strane Audi Exlcusive i predstavlja ograničenu ediciju koja je dostupna u Daytona Grey ili Nardo Grey bojama eksterijera.

Vozilo poseduje crvene čeljusti kočnica i 20“ aluminijumske točkove. Promene enterijera ovog modela su ograničene ali uključuju crna/crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Nappa kožna sedišta, odnosno crvene umetke u okviru panela vrata.

Vozilo takođe ima kožom presvučeni točak upravljača kao i opreme karoserije u boji same karoserije. Pogon ovog modela je obezbeđen 4.2L V8 motorom koji razvija 450ks snage odnosno 429Nm obrtnog momenta. Ovaj motor je povezan sa sedmostepenom S tronic transmisijom i quattro sistemom pogona na sva četiri točka.

Ovakva konfiguracija omogućava kupeu da ubrza od 0 do 100km/h za 4.5 sekundi pre nego što dostigne elektronski ograničenu maksimalnu brzinu od 280km/h. Proizvodnja ove ograničene edicije će biti limitirana na 75 jedinica.

foto © Audi

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najavljen Shelby Signature Edition Super Snake paket

Izvor: Moto.rs, 22.Dec.2014

Shelby American je predstavio Signature Edition Super Snake paket...Ovaj paket biće ponuđen u okviru 2007-2014 Ford Shelby GT500s, Signature Edition Super Snake paket podrazumeva pruge na karoseriji, oznake, kao i Weld točkove sa Signature Edition naplacima. Izmene unutrašnjosti su ograničene i...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.