Audi A7 Sportback model vlada dinama oko Dubaija

Izvor: Moto.rs, 27.Apr.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi A7 Sportback model vlada dinama oko Dubaija

Audi je izdao novi video klip koji prikazuje Audi A7 Sportback model koji napada peščane dine oko Dubaija. Uprkos tome što ovaj model ne poseduje visok klirens kao neki SUV modeli, vozilo je prilično dobro uspevalo da izađe na kraj sa peščanima dinama.

Ono što je najvažnije je da dobre performanse ovog modela dolaze kao posledica quarttro permanentnog sistema >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << pogfona na sva četiri točka koji je dopunjen sportskim diferencijalom koji aktivno distribuira snagu između zadnjih točkova. Audi A7 Sportback je dobio facelift maja prošle godine i u prodaju je ušao u leto prošle godine. Značajne karakteristike ovog modela su Matrix LED svetla, V6 3.0 TDI Clean Diesel motor sa 272ks snage ili 218ks snage kao i unapređeni MMI navigacioni sistem. Ovaj model se prodaji po ceni od 51.300 evra za verziju A7 odnosno 82.300 evra za S7 verziju.

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.