Danijel Krejg jurcao po krovovima Rima

Izvor: Politika, 04.Maj.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Krejg jurcao po krovovima Rima

U glavnom gradu Italije snimljena scena jurnjave automobila za novu akciju o agentu 007 – „Spektra”, u kojoj je vožen „aston martin – de-be 10” napravljen specijalno za potrebe filma

Najnoviji film o Džejmsu Bondu, pod nazivom „Spektra”, snima se širom sveta. Posle kadrova zabeleženih u Austriji, Meksiku i Maroku, upravo je završeno snimanje akcionih scena jurnjave automobilima kroz ulice Rima. Pored Danijela Krejga, koji posle filmova „Kazino Rojal”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << „Zrno utehe” i „Skajfol” četvrti put igra agenta 007, u Rimu je jednu od glavnih uloga odigrao i Bondov „aston martin de-be 10”, koji je napravljen specijalno za potrebe filma. U sceni jurnjave, novi Bondov automobil „odmerio” je snage sa „jaguarom”, koji, prema scenariju, vozi jedan od negativaca – gospodin Hiks, koga u filmu tumači Dejv Bautista.

Pošto je scenario filma procurio na internet, zajedno sa drugim dokumentima iz holivudskog studija „Soni”, koji je hakovan krajem prošle godine, prerađeni predložak filma sada se čuva u tajnosti. O zapletu 24. filma o agentu 007, producenti su saopštili samo da skrivena poruka iz Bondove prošlosti tera agenta 007 da otkrije zlokobnu organizaciju „Spektra”, dok se M (igra ga Rejf Fajns) bori protiv političkih sila kako bi održao britansku tajnu službu.

Dvostruki oskarovac Kristof Valc, nagrađen za epizodne uloge u filmovima Kventina Tarantina „Prokletnici” i „Đangova osveta”, tumači lik negativca po imenu Oberhauzer. Uz Krejga, Bautistu, Fajnsa i Valca, u filmu igraju: zvezda filma „Parfem – priča o jednom ubici” Ben Višou koji tumači lik inovatora Kjua, Endrju Skot, Naomi Haris, i dve Bond devojke – Lea Sejdu i Monika Beluči.

Posle uspeha filma „Skajfol”, koji je zaradio više od milijardu dolara na blagajnama svetskih bioskopa i postao najisplativiji film o agentu 007, i akciju „Spektra” režira Britanac Sem Mendez, dobitnik Oskara za režiju drame „Američka lepota”, inače i reditelj filmova „Put bez povratka”, „Marinac” i „Revolucionarni put”. Scenario je napisao Džon Logan, scenarista filmova „Gladijator” u režiji Ridlija Skota, „Poslednji samuraj” sa Tomom Kruzom, „Avijatičar” Martina Skorsezea i „Koriolan” koji je u Srbiji režirao glumac Rejf Fajns.

Film „Spektra”, što je skraćenica za terorističku organizaciju iz dosadašnjih filmova o Džejmsu Bondu, u srpskim bioskopima biće prikazivan od 5. novembra.
Pogledaj vesti o: Aston Martin

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Novi film o Bondu Spektra se snima uveliko

Izvor: Story, 04.Maj.2015

Najnoviji film o čuvenom agentu Džejms Bondu pod nazivom SPEKTRA uveliko se snima na brojnim lokacijama u Meksiku,Maroku, Austriji..Monika Beluči, foto: promo..Upravo je završeno snimanje akcionih scena jurnjave automobilima kroz ulice Rima između Bondovog  Aston Martina – DB10 koji je specijalno...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.