Upotreba Safira u telefonima od 2015. godine

Izvor: ITsvet.com, 28.Avg.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upotreba Safira u telefonima od 2015. godine

Nakon što je Apple upotrebio safir za izradu sloja Home tastera i tastera kamere kod iPhone 5 modela, kineski i južnokorejski proizvođači smart telefona razmatraju usvajanje ovog materijala pri čemu će priman safira u smart telefonima najverovatnije da usledi 2015. godine. LG Electornics je takođe usvojio safir koji se pojavljuje u okviru sloja preko sočiva kamere svojih modela dok kineski proizvođači ZTE, Huawei i Xiaomi kao i Samsung će verovatno da uskoro slede ovaj trend. Slojevi koji se nanose preko kamera su glavna primena za safir u okviru smart telefona trenutno, navodi tajvanski proizvođač safira Tera Xtal Technology.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Uskoro stižu Apple uređaji za nošenje

Izvor: ITsvet.com, 29.Avg.2014, 13:02

Apple će najverovatnije predstaviti uređaj za nošenje 9. septembra ove godine zajedno sa dva nova iPhone modela naredne generacije. Ovakav uređaj kompanije Apple se očekuje od kako su uređaji za nošene počeli da se pojavljuju od strane konkurencije u vidu kompanija Samsung, LG i Motorola. Apple-ov...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.