Srpski penzioner u Čikagu stao u red ispred Epl radnje da vidi šta se deli

Izvor: Njuz.net, 09.Sep.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski penzioner u Čikagu stao u red ispred Epl radnje da vidi šta se deli

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeU Milivoju Đuroviću je proradio instinkt kada je video red ispred prodavnice

ČIKAGO, 9. septembar 2014, (Njuz) – Srpski penzioner Milivoje Đurović (72) uspeo je da dođe na prvo mesto u redu za najnoviji Ajfon ispred Epl radnje u Nort Mičigen aveniji samo četiri sata nakon što je zastao “da pogleda šta se deli u toj prodavnici”.
Đurović je došao u posetu ćerki koja živi u Čikagu, a red >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << je video kada je ujutru sišao do obližnje prodavnice na uglu da kupi hleb, mleko i novine. Kada je video red koji se proteže gotovo oko celog bloka, zainteresovao se i stao na kraj.
Njegova ćerka Anica Filips za Njuz kaže da je kod Milivoja odmah proradio urođeni instinkt za stajanje u redovima.
- Čim je ugledao red, odmah je stao u njega jer je pretpostavio da se nešto deli besplatno. Od ostalih koji čekaju, međutim, nije uspeo da dobije odgovor, pa je krenuo da se probija kroz red uz rečenicu “Izvin’te, ja samo da pitam nešto”. Već do devet sati uspeo je da dođe do polovine reda – ponosna je ćerka Anica.
Prema njenim rečima, u naredna dva sata otac Milivoje osvojio je i ostatak reda i izbio na prvo mesto.
- Malih problema imao je sa dvojicom Indijaca i jednim Japancem na početku reda, ali su oni na kraju popustili kada ih je uverio da neće ništa da kupuje već samo da uzme nešto besplatno ako ima – navela je Anica Filips za Njuz.
Trenutno je Milivoje Đurović u centru pažnje američkih medija jer je poznato da su redovi za nove Epl uređaje “najtvrđi” i najteži za osvajanje, te da je kroz njih teže probiti se nego kroz redove u Volmartu tokom “Crnog petka”.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.