Gugl vredi više od cele ruske berze

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl vredi više od cele ruske berze

Vrednost ruska berze se trenutno procenjuje na 325 milijardi dolara, a vrednost Gugla na više od 340 milijardi dolara, piše Blumberg.

Blumberg ističe da se internetski div pridružio elitnoj listi kompanija kakve su Ekson Mobajl, Epl i Majkrosoft, čija vrednost nadmašuje čitavo rusko tržište.

Vest stiže u trenutku kad ruska rublja posrće pod pritiskom pada cena nafte i zapadnih sankcija.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rusiji je sve manje novca nakon što je centralna banka potrošila više od 80 milijardi dolara u pokušaju da uspori ili zaustavi krah nacionalne valute, a pad cena zlata sugeriše da se investitori klade kako će Kremlj početi prodaju zlatnih rezervi koje je nagomilao u poslednjim mesecima.

„Rusija je pred kritičnom tačkom, uzimajući u obzir nametnute sankcije i ubrzan pad cena nafte, ona bi mogla biti prisiljena na posezanje u zlatne rezerve“, komentarisao je za Blumberg Kevin Man koji rukovodi investicionim fondom iz Nju Džerzija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google vredi više od čitave ruske berze

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Dec.2014

ADVERTISER-SERBIA.COM / Vrednost ruska berze se trenutno procenjuje na 325 milijardi dolara, a vrednost Google-a na više od 340 milijardi dolara, piše Blumberg >>>(Ključne reči: gugl; internet)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.