Apple sat stiže u aprilu

Izvor: Mondo, 28.Jan.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple sat stiže u aprilu

Tim Kuk najavio da će isporuka Apple Watcha krenuti tek u aprilu.

Iako je kompanija Apple najavila da će se Apple Watch pojaviti početkom godine, on će, ipak, stići tek u aprilu. Tim Kuk je, obrazlažući fantastične prodajne i finansijske rezultate kompanije za prethodno tromesečje, rekao da će Apple Watch stići u prodaju u aprilu.

Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Promo. Apple Watch sa 18-karatom pozlatom.

Prema dosadašnjim saznanjima Apple Watch koštaće od 349 dolara, pa do pet ili više hiljada dolara, ako budete želeli da kupite Apple Watch Edition, koji dolazi sa pozlatom i fensi dodacima. Apple Watch će imati moćan procesor, makar što se sata tiče, Retina displej i, opet prema rečima direktora kompanije, najverovatnije će morati da se puni svaki dan.

Test jednog od nama dostupnih i najboljih pametnih satova na našem tržištu pogledajte na LINKU i ne zabravite da nas pratite na Facebooku!

Foto: Promo. Apple Watch.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.