Apple priprema 12-inčni MacBook Pro i 4K iMac

Izvor: B92, 26.Jul.2014, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple priprema 12-inčni MacBook Pro i 4K iMac

Kompanija Apple navodno planira da krajem ove godine predstavi 12-inčni MacBook Pro i 4K iMac.

Kompanija Apple navodno planira da krajem ove godine predstavi 12-inčni MacBook Pro i 4K iMac.

Pouzdani izvori tvrde da će manji MacBook Pro imati Retina ekran, kao i da će biti tanji. Osim toga, imaće i lakše aluminijumsko kućište.

U izveštaju se navodi da Apple priprema i novi 27-inčni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iMac sa 4K ekranom, koji će postati prvi kompanijin kompjuter koji nudi ovakvu rezoluciju.

Poboljšane verzije softvera za uređivanje videa, iMovie i Final Cut Pro, optimizovane za četvorostruku HD sliku, takođe su u razvoju, a izvor tvrdi da će i OS X Yosemite stići u oktobru.

Njegova beta verzija je dostupna od 24. jula

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prednarudžbine za Samsung 105-inčni 4K TV

Izvor: ITsvet.com, 26.Jul.2014

Samsung je otvorio narudžbine za svoj 105 inčni Ultra HD televizor koji je demonstrirao na CES događaju ranije ove godine. UN105S9 je zakrivljeni televizor superveličine koji može da prikazuje sliku 4K rezolucije i koji je od strane elektronskog giganta dobio cenu od $120.000. Ovo je drastično...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.