Apple povlači iPhone 6 plus zbog loše kamere

Izvor: Kamatica.com, 31.Avg.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple povlači "iPhone 6 plus" zbog loše kamere

Kompanija Apple počinje da povlači određen broj telefona "iPhone 6 plus" zbog problema s kamerom na poleđini tog smartphona.Kako prenosi web portal datanews.levif.be, kamera "iSight" na poleđini tih smartphona proizvodi zamagljene fotografije, a problem je uočen na uređajima prodatim u periodu od septembra 2014. do januara 2015. godine.

Serijski brojevi uređaja s neispravnom kamerom objavljeni su na web sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kamatica.com << Apple-a, gde vlasnici mogu da provere da li je i njihov telefon među onima pogođenim kvarom i potom kontaktiraju Apple radi popravke.

Potrebno je, međutim, da telefon nema nikakvo drugo oštećenje, kao što je puknut ekran, koje bi moglo da iskomplikuje popravku sistema za snimanje fotografija, navela je kompanija.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Kamatica.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.