Apple postavlja zaštitu za ekrane iPhonea u svojim prodavnicama

Izvor: Capital.ba, 09.Feb.2016, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple postavlja zaštitu za ekrane iPhonea u svojim prodavnicama

VAŠINGTON, Zaštite za ekrane smartphonea su itekako korisne, ali ih nije baš jednostavno postaviti. Kompanija je Apple odlučila u svojim prodavnicama ponuditi uslugu postavljanja zaštite za ekran iPhonea. Ova usluga je omogućena zahvaljujući Appleovom partnerstu s kompanijom Belkin, koja je u Appleovim prodavnicama širom svijeta postavila svoje Screencare + Aplication sisteme, koji nanose zaštitini sloj na >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << iPhone. Ipak, ova usluga nije besplatna. Ako kupci odaberu staklenu zaštitu, to će ih koštati 35 dolara, dok Anti-Glare zaštitna folija košta 20 dolara. Zaštite za ekrane dostupne su za iPhone 6, iPhone 6S i iPhone 6S Plus. Klix.ba
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Apple postavlja zaštitu za ekrane iPhonea u svojim prodavnicama

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 12:43

Zaštite za ekrane smartphonea su itekako korisne, ali nije baš jednostavno postaviti ih. Kompanija Apple je odlučila u svojim prodavnicama da ponudi uslugu postavljanja zaštite za ekran iPhonea.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.