Apple fanovi bi bili oduševljeni

Izvor: Mondo, 07.Feb.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple fanovi bi bili oduševljeni

Međutim, ovo su ipak glasine u koje je teško poverovati

Foto: BGR iPhone 7

Iako iPhone 7 neće biti predstavljen u skorije vreme, sve je više glasina u vezi sa dizajnom i opcijama novog uređaja. Neke deluju realno, neke ne, što je i logično. Ovog puta najnovije glasine dolaze iz Azije i ne deluju realno nimalo.

Prema izveštaju Business Korea, iPhone 7 možda bude imao zadnji deo od keramike umesto metala. Uređaj više neće imati ružne linije od plastike >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na zadnjem delu, o čemu se nedavno i pisalo.

Slika koja se pojavila otkriva da će telefon imati Super AMOLED ekran sa boljom 3D Touch tehnologijom i bržim Touch ID home tasterom. Takođe, uređaj će biti vodootporan, imaće kameru rezolucije 12MP i A10 procesor. Od ostalih detalja tu su i novi metalni ram telefona i Lightning port sa podrškom za brzo punjenje. Telefon neće imati 3.5mm port za slušalice.

Teško je poverovati da će iPhone imati Super AMOLED ekran, tip ekrana koji se na iPhone uređajima očekuje tek 2018. godine. Zadnji deo od keramike takođe deluje sumnjivo.

Što se metalnog rama telefona tiče, izveštaj Digitimes-a otkriva da će potražnja za ovakvim ramovima (kućištima) porasti. Sajt takođe otkriva i to da mnogi proizvođači istražuju i druge materijale, ali da bi prelazak na njih mogao da potraje, najmanje tri godine, piše BGR.

Apple predstavlja nove iPhone telefone u septembru, kada se i očekuje novi iPhone 7. Do tada, iPhone 5se bi trebalo da ugleda svetlost dana već u martu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.