Praznik rukometa u gradu kraj Dunava, Apatin i Partizan pomažu ugrožene

Izvor: 025info.rs, 04.Mar.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznik rukometa u gradu kraj Dunava, Apatin i Partizan pomažu ugrožene

Rukometaši Apatina će u petak 6. marta sa početkom u 18 sati i 30 minuta, u sklopu priprema za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije, odigrati prijateljski meč protiv beogradskog Partizana.

Pored prijateljskog, meč između Apatina i devetostrukog prvaka države, imaće i humanitarni karakter jer će se, u saradnji sa Crvenim krstom iz Apatina, skupljati pomoć ugroženim građanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs <<
Sigurni smo da će dolazak crno-belih izazvati veliko interesovanje ljubitelja sporta, odnosno da će se na ovoj reviji rukometa i humanosti u hali OŠ Žarko Zrenjanin u Apatinu prikupiti što više sredstava za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Pomoć će prikupljati aktivisti Crvenog krsta iz Apatina, a kutija za novčani prilog biće postavljena na ulazu u halu.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.