Izvor: Radio Dunav, 21.Sep.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDAVANJE ZA STARTAP PREDUZETNIŠTVO

Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovaće u subotu, 27. septembra, predavanje pod nazivom “Startup preduzetništvo”.
Početak programa u Velikoj sali zgrade Opštinskog veća Samostalnog sindikata Srbije, koja se nalazi na adresi Srpskih vladara br. 10, zakazan je za 16 sati, a ulaz je besplatan za sve zainteresovane.
Ivan Bjelajac, COO kompanije Devana Technologies iz Beograda, jednog od najuspešnijih srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << startupa i firme koja je pokrenula ManageWP – 4, najuspešniji WordPress baziran startup na svetu, koji rukovodi planiranjem i izvršenjem projekata, procesom zapošljavanja i obuke novih zaposlenih, kao i svakodnevnim operacijama i merenjem uspešnosti poslovanja firme, govoriće o startup ekosistemu i razvoju proizvoda od ideje do potvrde na tržištu. Predavač će predstaviti termine vezane za startup i opisaće postupke neophodne za razvoj startupa.
Prisutni će, tokom i nakon predavanja, moći da postavljaju pitanja predavaču. Inicijator predavanja je Nikola Vejin.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Startup preduzetništvo - predavanje u Apatinu

Izvor: 025info.rs, 22.Sep.2014, 11:43

Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovaće u subotu, 27. septembra, predavanje pod nazivom Startup preduzetništvo...Početak programa u Velikoj sali zgrade Opštinskog veća Samostalnog sindikata Srbije, koja se nalazi na adresi Srpskih vladara broj 10, zakazan je za 16 sati, a ulaz je besplatan...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.