Naša strana mreže - zlatni odbojkaši dolaze i u Apatin!

Izvor: 025info.rs, 27.Jan.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša strana mreže - zlatni odbojkaši dolaze i u Apatin!

U sklopu akcije Odbojkaskog Saveza Srbije pod nazivom "Naša strana mreže 2015" članovi reprezentacije Jugoslavije koja je 2000. godine u Sidneju osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama obići će gradove i odbojkaške klubove u celoj Srbiji.

Trener Zoran Gajić, Vasa Mijić, Slobodan Kovač, Veljko Petković, Vladimir Batez, Andrija Gerić, Đula Mešter, Vanja Grbić, a od leta kada završe sa klupskim obavezama i Ivan Miljković, Nikola Grbić, >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << Igor Vušurović i Goran Vujević će u sklopu ove akcije igrati odbojku sa najmlađim odbojkašima, družiti se, odgovarati na pitanja i pričati najinteresantnije događaje iz karijere. Dolazak velikana srpske odbojke i heroja nacije u godini u kojoj se obeležava 15 godina od najvećeg uspeha odbojke na ovim prostorima, dogovoren i u Apatin.

Kako ističu u Odbojkaškom klubu Apatin, definitivno je potvrđen dolazak zlatnih odbojkaša, a o tačnom terminu znaće se više narednih dana. Nema sumnje da će ovaj događaj još više doprineti popularizaciji ovog sporta u našem gradu. Jedva čekamo!

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

“ZLATNI ODBOJKAŠI” OVE GODINE U APATINU

Izvor: Radio Dunav, 27.Jan.2015

U Beogradskom hotelu “M” juče  je održan prvi, radni sastanak povodom starta novog projekta Odbojkaškog saveza Srbije “Naša strana mreže 2015”, kojem su prisustvovali članovi reprezentacije koja je 2000. u Sidneju osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Sastankom su predsedavali...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.