NAJVEĆI POZER U VLADI Vulin pustio u rad lift

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI POZER U VLADI Vulin pustio u rad lift

Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja, juče je došao u Apatin da bi svečano pustio u rad novi lift u Domu za stare i penzionere.

Nakon pompezne promocije otvaranja lifta, sa sve crvenom vrpcom, Vulin je istakao da je Ministarstvo rada u obnovu ovog Doma uložilo skoro 12 miliona dinara.

- Pored ugradnje lifta, obezbeđeno je 3.600.000 dinara za nameštaj i 4.200.000 dinara za kuhinjsku opremu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i mašine u vešernici Doma - rekao je on.

Svečano puštanje u rad novog lifta tek je jedan u nizu ne baš najvažnijih događaja koje je Vulin iskoristio za fotografisanje i poziranje u javnosti. Ministru za rad je bitno da su tu kamere, a on će se već nekako snaći.

Tako je nedavno svečano dodelio čak 12 bebi-alarma roditeljima dece sa oštećenim sluhom, a nije propustio ni „svečanu“ dodelu paketića deci iz Centra za cerebralnu i dečju paralizu koja je ubrzo postala predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Naime, u paketićima je bila narandža, čokoladica, mali sok, kesica kikirikija i keksići, sve ukupne vrednosti od 200 dinara. Ministar se kasnije pravdao da nije ni znao šta se nalazi u paketićima. Ipak, kamerama je pozirao ponosno kao da je lično pakovao slatkiše.

Ipak, ništa nije izazvalo više komentara nego kada se ministar Vulin, u neutoljivoj želji za ličnom promocijom, dohvatio alata prilikom krečenja Prihvatilišta za urgentnu zaštitu dece izložene zlostavljanju.

Na sajtu Ministarstva i sad se može videti desetine fotografija ministra u plavom odelu i četkom za krečenje kako vredno radi dok su aparati i kamere uključene.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.