Malešu izmaklo zlato, Borbelj bio najaktivniji

Izvor: 025info.rs, 28.Avg.2014, 02:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malešu izmaklo zlato, Borbelj bio najaktivniji

Članovi Atletskog kluba Apatin nastupili su na mnogobrojnim takmičenjima tokom avgusta meseca i na najbolji način reprezentovali svoj grad i klub.

Na Prvenstvu Vojvodine za juniore i starije pionire koje je održano u Novom Sadu, drugo mesto zauzeli su Ðuro Borbelj na 3.000 metara i Srđan Maleš u skoku u dalj kome je prvo mesto izmaklo za jedan cm. Na istom takmičenju u konkurenciji starijih juniora nastupila je i Sara Romoda koja je u trci na >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << 100 metara zauzela 6. mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi.

Na Prvenstvu Vojvodine za seniore koje je takođe održano u Novom Sadu, Ðuro Borbelj je zauzeo 4. mesto u trci na 3.000 metara.

Na kvalifikacijama za Kup Srbije za juniore koje je održano prethodnog vikenda u Novom Sadu, Borbelj se takmičio van konkurencije u trci na 3.000 metara i zauzeo 3. mesto, a na 5.000 metara se plasirao direktno u finale Kupa Srbije. Finale Kupa će biti održano u Kragujevcu 13. i 14. septembra.

Na atletskoj trci u Kuli koja je održana prethodnog petka Apatinci su osvojili prvo, četvrto i peto mesto. Damir Stojanov je bio prvoplasirani, Goran Vendlener četvrtoplasirani a Zoran Radičanin petoplasirani.

Na novosadskom keju prethodne srede održana je jubilarna 800. Novosadska liga, gde je u trci na 5 kilometara Goran Vendlener osvojio drugo mesto, a u trci na 2 km koja se održava u okviru lige učestvovao je i Aleksandar Bojović.

Na Paliću je održana memorijalna atletska trka Dren Mandić, na kojoj su nastupila tri člana Atletskog kluba Apatin. Najuspešniji je bio drugoplasirani Damir Stojanov, peto mesto osvojio je Tihamer Sirak, dok je devetnaesto mesto osvojio Ajredin Ajeti.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.