MILOJEVIĆ- KAO ŠTO SMO I OBEĆALI, APATIN POSTAJE VELIKO GRADILIŠTE!

Izvor: Radio Dunav, 22.Avg.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ- KAO ŠTO SMO I OBEĆALI, APATIN POSTAJE VELIKO GRADILIŠTE!

Nakon prve faze radova na rekonstrukciji stare “Zelene pijace”u ulici Petefi Šandora, na potezu od Dimitrija Tucovića do ulice Stanka Opsenice,  u kojoj su izvedeni radovi na postavljanju atmosferske kanlizacije danas je ovo gradilište obišao Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine Apatin zadužen za investicije, koji je pritom najavio nastavak radova. Prema njegovim rečima sledeća faza na ovom gradilištu kreće sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << i u njoj je planirana izgradnja novog kolovoza, parking mesta za preko 50 vozila, trotoari kao i sva vertikalna i horizontalna signalizacija.
Milojević je u izjavi za naš radio prokomentarisao i druge infrastrukturne projekte koji se obavljaju u Apatinu i najavio otvaranje gradilišta na izgradnji jaslica čiji je početak planiran početkom septembra.

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.