KMF Apa-futsal: Kup test protiv neugodnih Kuljana

Izvor: 025info.rs, 30.Jan.2015, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF Apa-futsal: Kup test protiv neugodnih Kuljana

U subotu 31. januara, KMF Apa-futsal iz Apatina otvara prolećni deo sezone 2014/15 godine utakmicom prvog kola Kupa Vojvodine u futsalu.

Protivnik apatinskoj ekipi biće KMF Hajduk iz Kule. Gosti su članovi Druge lige Srbije - grupa Vojvodine, što garantuje interesantnu i pravu takmičarsku utakmicu. Iz uprave KMF Apa-futsal pozivaju navijače da dođu u što većem broju i na delu vide nešto izmenjeniju ekipu u odnosu na jesenji deo sezone. Ekipu su pojačali >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << Marunović, Pap i Vuković koji će kvalitetom sigurno doprineti još boljim rezultatima.

Meč u hali OŠ Žarko Zrenjanin u Apatinu počinje u 16 sati, a ulaz na utakmicu biće kao i do sada besplatan.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.