Jesenja titula Pioniru

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Nov.2014, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenja titula Pioniru

 
BEOGRAD - Kuglašice Pionira osvojile su, kao i prošle godine, jesenju titulu u Super ligi Srbije. Završile su polusezonu pobedom protiv Jedinstva sa 6:2 i sa samo jednim porazom.


U derbiju kola, koji je odlučivao o trećem mestu, Apatin je sa 5,5:2,5 savladao zrenjaninski kristal. Blistala je u redovima Apatina Nataša Savić sa 591 čunjem pto joj je donelo i titulu igračice kola.
Vicešampion, Srem poražen je u Novom Sadu od SPC Vojvodine sa 6:2 i sa samo dve pobede i remijem ostao je  u opasnoj zoni.
Jesenji vicešampion Banat savladao je u Zrenjaninu novosadski Radnički  i nastaviće naproleće da prati lidera, Pionir,...
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.