Drugo mesto na Radničkim igrama

Izvor: 025info.rs, 28.Apr.2015, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugo mesto na Radničkim igrama

Na Radničko sportskim igarama, u generalnom plasmanu opština Odžaci osvojila je II mesto.

-I Mesto u pikadu (žene);

-II Mesto streljaštvo (žene);

-II Mesto u kuglanju (žene);

-II Mesto u odbojci (žene).

-I Mesto u fudbalu (muškarci);

-III Mesto šah (muškarci);

-III Mesto u streljaštvu (muškarci);

-IV Mesto u kuglanju (muškarci).

Domaćin ovogodišnjih Radničko sportskih igara >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << bio je grad Sombor. Sportske igre održale su se po 21. put 24.04.2015. godine. Prisustvovale su tri Opštine, Apatin, Kula, Odžaci i grad Sombor.

Igre su protekle u najboljem redu , organizacija je bila na zavidnom nivou , tako da su radnici osim sportskog duha koji su pokazali imali priliku da razmene iskustva sa kolegama iz okolnih mesta.

025info tim

email: redakcija@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.