DRUŠTVENE MREŽE GORE Sve stalo u dve reči - Vulin i lift

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUŠTVENE MREŽE GORE Sve stalo u dve reči - Vulin i lift

Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja, protekle nedelje posetio je Apatin kako bi svečano pustio u rad lift u Domu za stare i penzionere. Njegov postupak, postao je hit na društvenim mrežama, gde ni nakon četiri dana ne prestaju da pominju njega, ni famozni lift.

Nakon svečanog otvaranja lifta, a kada kažemo svečanog, tako i mislimo, jer je Vulin presekao crvenu vrpcu, ministar se pohvalio i uloženim ciframa u ovaj “poduhvat”.

- Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čekam da Ministar rada i zapošljavanja Aleksandar Vulin, svečano otvori bolovanje - samo je jedan od duhovitih Tvitova koji su se pojavili na ovoj društvenoj mreži, a ni nakon četiri dana od tog događaja, strasti se ne smiruju.

Tako su se pored ove svečanosti, građani osvrnuli i na "njegovo glasačko telo".

- Imam više ljudi na blok-listi nego Aleksandar Vulin clanova u stranci. Vulin je jedini ministar koji kod sebe u autu moze da smesti sve svoje glasače i zajedno da obilaze Srbiju - nemilosrdni su korisnici Tvitera i Fejsbuka, koji smatraju da je “otvaranje lifta” bio jedan od najneprimerenijih postupaka ministra.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.