Ćalić srušio 700 čunjeva u Apatinu

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Avg.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćalić srušio 700 čunjeva u Apatinu

BANjA JUNAKOVIĆ - Prvi dan trećeg međunarodnog kuglaškog turnira „Junaković kup“ u Banji Junaković, protekao je u znaku sjajnih debitanata, uz pobede favorita za polufinale Beograda, Crvene zvezde, osiječkog Kandita i Korduna iz Kljajićeva!


Pojačanje u ekipi srpskog šampiona Beograda, svetski prvak iz 2002. Jovan Ćalić u prvom meču u novom dresu je oborio 700 čunjeva na stazama od pet do osam i bio je za malo „kratak“ za rekord kuglane (704) koji drži Nemac Torsten sa Svetskog kupa prošle godine.
 U ekipi Beograda nije bilo slabog pojedinca i igrača ispod 600 „drva“ u ubedljivoj pobedi protiv reprezentacije Apatina. Sjajno su odigrali reprezentativac Goran Ostojić, bronzani sa SP u Brnu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Beograd - Crvena zvezda i Kordun - Kandit u polufinalu "Junaković kupa"

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Avg.2014

BANjA JUNAKOVIĆ - U prvom polufinalu „Junaković kupa“  na kuglani sa osam staza u Banji Junaković kod Apatina igraće u nedelju od 9 časova srpski šampion Beograd i superligaš Crvena zvezda, a u drugom hrvatski prvoligaš Kandit iz Osijeka i srpski superligaš Kordun iz Kljajićeva.. . .Kordun...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.