BOMBAŠ IZ APATINA NAĐEN IZNEMOGAO. Evo gde se krio Mirko Oršoš!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015, 06:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBAŠ IZ APATINA NAĐEN IZNEMOGAO. Evo gde se krio Mirko Oršoš!

APATIN - Mirko Oršoš (61), koji je uhapšen tri dana nakon što je u sredu uveče bacio eksplozivnu napravu na grupu tinejdžera u romskom naselju na periferiji Apatina i tom prilikom ranio njih četvoro, pronađen je na osnovu dojave meštana.

Policija je osumnjičenog pronašla na staroj železničkoj stanici u Svilojevu, selu nadomak Apatina, na potpuno suprotnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << strani od šuma i Dunava, gde je bila usmerena potraga.

- Ležao je na klupi, potpuno nemoćan i slab. Evidentno je da sve vreme ništa nije ni jeo ni pio. Malo pre toga primetila ga je jedna starica iz sela i dala mu da pije vode - navodi naš izvor blizak istrazi i dodaje da Oršoš nije pružao nikakav otpor pri hapšenju i da, iako se sumnjalo, nije bio naoružan.

Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava za teško ubistvo u pokušaju. Određen mu je pritvor do 48 časova, a danas bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

(J. M.)

Autor: Foto: Thinkstock

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.