Izvor: Radio Dunav, 11.Apr.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA:KOJU SPORTSKU MANIFESTACIJU U 2014 GODINI TREBA DA FINANSIRA OPŠTINA APATIN

Učestvujte i vi u anketi koju smo postavili na našem sajtu:Koju sportsku manifestaciju u 2014 godini treba da finansira Opština Apatin?
U petak (11.04.2014)  u zgradi Opštine Apatin održan je sastanak rukovodstva Sportskog saveza opštine Apatin sa predstavnicima sportskih udruženja i klubova sa teritorije naše opštine.Na sastanku su razmatrani zahtevi sportskih klubova za finansijsku pomoć koja im je potrebna pri organizovanju sportskih manifestacija u 2014.Zahteva za budžetskim sredstvima ima mnogo  i ukoliko bi se svaki od njih bio usvojen opština bi trebala  da izdvoji tri miliona i šestotina hiljada dinara (3.600.000,00).
Novca za ovu namenu ima ali on iznosi jedan milion i četiristotine hiljada dinara (1.400.000,00).Pošto je u budžetu predviđen duplo manji iznos od onog koji klubovi traže od Sportskog saveza Apatina , usvojen je  predlog o formiranju specijalne komisije koja će ova sredstva podeliti klubovima.Kriterijumi kojim  će se voditi ova komisija nisu poznati, pretpostavljamo da će odlučujući biti masovnost i rezultati.Na sastanku se moglo čuti i to da savez treba da sponzoriše  manifestacije od kojih grad ima koristii i koje su značajne za našu sredinu…
Do formiranja spomenute komisije  i prvih rezultata  proći će i dve nedelje , pozivamo vas da već danas na osnovu vaših ličnih kriterijuma odlučite  koje su to manifestacije koje bi trebale biti finasirane i na taj način možda i pomognete budućoj komisij da lakše donese odluku. Savezu je pristiglo 30 zahteva i svaki od njih je i ponuđen u anketi koju smo postavili.U svakom od ponuđenih odgovora postavljen je iznos koji je tražen (hiljadama dinara)  naziv manifestacije i ime organizaciije.Možete glasati samo jednom i to za tri manifestacije.Sportski pozdrav!

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.