Izvor: Nezavisne Novine, 23.Dec.2016, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova verzija Windowsa 10 donosi značajna poboljšanja

Microsoft je objavio kumulativnu nadogradnju Windowsa 10 za korisnike koji učestvuju u Windows Insider programu ranije ove nedjelje, ali se bez zvanične dokumentacije ne može precizno reći koja poboljšanja donosi.

Ispostavilo se da ova kumulativna nadogradnja donosi poboljšanja ispod haube za Windows Defender, antivirus koji bi trebalo da bude potpuno obnovljen sa predstojećom Creators Update nadogradnjom koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << stiže na proljeće. Za sada nema vizuelnih nadogradnji.

Važno je znati da kumulativne nadogradnje obično ne uključuju nove funkcije, pa svakako ima smisla to što nova dolazi sa ispravkama grešaka i poboljšanjima ispod haube za antivirus. Microsoft je već implementirao ranu verziju Windows Defender aplikacije u najnovije verzije operativnog sistema, ali sa kumulativnom nadogradnjom KB3206309 je načinjen veći broj poboljšanja na aplikaciji.

Microsoft-ov remont Windows Defendera će uključiti i redizajn koji će je dovesti u sklad sa drugim aplikacijama u Windowsu 10. Osvježeni Windows Defender će biti suštinski dio Creators Update nadogradnje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.