Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji su antivirusi najbolji za Windows 8.1?

Ukoliko i dalje imate instaliran Windows 8.1 operativni sistem i ne planirate nadogradnju na Windows 10, onda bi vam najnovije istraživanje njemačkog instituta AV-TEST moglo pomoći da odredite koji je najbolji antivirus za vas.

Ono što je prilično iznenađujuće kod novog testa je da je samo jedno antivirus rješenje dobilo maksimalan broj poena od strane AV-TEST tima. Samo jedan softver radi besprijekorno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kada je u pitanju zaštita, performanse i upotrebljivost, a to je Kaspersky Internet Security, i on je dobio svih šest poena u svim kategorijama.

Bitdefender Internet Security koji je takođe dobio sertifikat instituta, je dobio veoma zadovoljavajućih 17,5 poena što znači da zaostaje za rješenjem koje ima Kapsersky za samo pola poena u jednoj kategoriji. Isti rezultat je dobio i Trend Micro’s Internet Security koji je pola poena izgubio samo kod performansi.

Microsoft’s Windows Defender dobija svega 15 poena, ali i 4.5 za zaštitu. Najniži rezultat u testovima, 12,5 poena je ostvario Comodo Internet Security Premium.

(Softpedia)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.