Avast! Free Antivirus 10.2.2218

Izvor: ITsvet.com, 25.Apr.2015, 06:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avast! Free Antivirus 10.2.2218

Avast! Free Antivirus je efikasan i sveobuhvatan antivirus program i jedan je od najpopularnijih antivirus programa koji su trenutno dostupni na tržištu. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku Avast! Free Antivirus 10.2.2218 i karakteriše je ubrzano pokretanje nakon ponovnog pokretanja operativnog sistema budući da se neke od komponenti brže učitavaju, rešen je problem nekompatibilnosti sa TrueCrypt, a dodata je i opcija za instaliranje Skype-a tokom instalacija Avast-a. Najnoviju verziju odlikuje i StreamFilter i unapređena kompatibilnost sa drugim AV proizvodima.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

CCleaner 5.05.5176

Izvor: ITsvet.com, 25.Apr.2015

CCleaner je jedan od najpopularnijih Cleaner alata na globalnom nivou, budući da beleži više od milijardu preuzimanja od 2003. godine, kada je prvi put predstavljen na tržištu. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku CCleaner 5.05.5176 i sa sobom donosi unapređenu kompatibilnost sa Windows...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.