Vučić ide u Kinu

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ide u Kinu

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastaće se tokom septembra sa premijerom Kine Li Kećijangom, saznaje Blic. Vučić će od 10. do 12. septembra biti u poseti Kini. Precizna agenda posete tek treba da se utvrdi, ali je već sada poznato da srpski premijer u Kinu odlazi zbog investicija i dogovora gde bi sve Peking mogao da ulaže u Srbiji. "Kina je poželjan partner i nema države koja tu ekonomiju u usponu ne bi želela na svojoj strani", rekao je profesor Fakulteta političkih nauka >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Dragan Simić. Vučić se nedavno sastao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i premijerom Francuske Manuelom Valsom.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić ide u Kinu

Izvor: B92, 23.Jul.2014

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastaće se tokom septembra s premijerom Kine Li Kećijangom, saznaje Blic...Vučić će od 10. do 12. septembra biti u poseti Kini...Precizna agenda posete tek treba da se utvrdi, ali je već sada poznato da srpski premijer u Kinu odlazi zbog investicija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.