U krevetu sa Angelom Merkel

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U krevetu sa Angelom Merkel"

Da li su se uloge u muško-ženskim odnosima promenile? Da li su muškarci ti koji sada traže više nežnosti u seksu od žena? Da li je seks za žene postao samo "odrađivanje posla"? Evo razmišljanja sredovečnog Beograđanina.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Oduvek sam voleo i interesovala me je tema muško-ženskih odnosa, seksualnosti, ravnopravnosti. Odgovore na pitanja kakav treba da je pravi muškarac, šta se očekuje od muškarca, kako da vaša devojka/žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << budu zadovoljne tražio sam kroz dugogodišnju praksu, mnogobrojne "intervjue" (razumećete već na šta mislim) ali ih i upotpunjavao/dograđivao i čitanjem kako naučnog tako i popularnog štiva...

I eto me danas, par decenija kasnije, potpuno zbunjenog, sluđenog, jer sve ono na čemu se nekada insistiralo, čemu su nas - divlje i sebične balkanske mužjake pokušavali da nauče i da nas upristoje, jednostavno više ne važi. Ili možda ja (premda sam uvek važio za odličnog učenika) nisam dobro razumeo sve te lekcije iz prošlosti.

Elem, znate već svi dobro ovu temu. Od muškarca se očekuje da buhe šarmantan, duhovit, ostvaren, ambiciozan, siguran - jer sve su to atributi muškarca koji će kod žena izazvati privlačnost, koji se smatraju zavodljivim, koji su sexy. Pa onda, muškarac treba da ima razumevanja, da daje podršku, da predstavlja sigurnu luku...Taj isti treba da ume da zavede, da uzbudi, da zadovolji svoju žensku polovinu. I tako su nas podučavali da treba da budemo muževni, ali i da pokazujemo emocije; da treba da imamo društvo ali da prvenstvo ima naša draga; da možemo da gledamo fudbal, ali da treba da pratimo sa njom i serije na Fox life i sve tome slično.

Međutim ono, ONO, najvažnije čemu su nas pokušavali (a, izgleda, nažalost i uspeli) da nauče je kako da se odnosimo pre, za vreme i posle seksa sa našom dragom devojkom, ženom, ma našom, kudikamo bitnijom i cenjenijom polovinom.

Lekcija 1 - obavezno dati veliki značaj predigri! Predigra je bitna kao i sam seks, u predigri nigde ne žuriti, uživati, napraviti od nje umetnost, remek delo, slikarsko vajarske tehnike najvećih umetnika treba da nam budu zvezda vodilja i inspiracija. Jer seks bez dobre, ma šta dobre - vrhunske predigre, pa to ti je kao da si siledžija, kao da ne voliš ženu, jednom reči - muškarac koji ne posveti pažnju predigri je neartikulisana varvarska buzdovančina.

Lekcija 2 - seks ne sme da traje kratko! U seksu žena ima prednost! Treba je osluškivati, pratiti i prepoznavati pokrete njenog tela, razaznati zvuke, i kao najbolji kompozitor i pijanista ujedno odsvirati i usput komponovati, improvizovati najbolje muzičko delo. Jer ne sme postojati rutina, uvek mora da se unese nešto novo, neka iskra, neki ton koji će joj pružiti novo uzbuđenje i novo zadovoljstvo. I na kraju HAMURABIJEV/DUŠANOV ZAKONIK - Ne daj Bože da doživiš orgazam pre svoje drage! Da ti se odseku svi udovi pa još i da se spale i raseju po celoj planeti ako si od te vrste muške stoke! Bitno je da ona bude prva i to onda kada i kako njoj prija... odgovara... a tek onda ti možeš da dođeš na red.

Lekcija 3 - posle seksa nemoj ni da pomisliš, da se slučajno nisi opustio pa da zaspiš, okreneš se na drugu stranu, odeš da se istuširaš, pališ cigaretu, uključuješ televizor... (da ne nabrajam sve mogućnosti). Posle seksa je najbitnije da si joj i dalje tu, da oseća da je i dalje trebaš, da je zagrliš, da je ljubiš, da je miluješ... A onaj koji ova pravila ne poštuje da se u sibirski gulag proterai da seče ruske šume do kraja života!

I tako ja naučivši sve to i čitajući o svemu tome, a opet računajući da su sve te devojke i žene bile iskrene u "odgovorima" koje su mi pružale, kao i da sve te tekstove koje sam pročitao pišu neki umni ljudi, neku psiholozi... seksolozi... neki poznavaoci ženskih potreba i navika i želja, poslušah sve te savete i izgradih svoju ličnost i svoju seksualnost na gore pomenutim lekcijama. Pa ko ne bi? Ako voliš svoju dragu, ako želiš da ona bude srećna, zadovoljna, pa šta je tu teško prilagoditi se njenim potrebama i omogućiti joj da uživa sa tobom - zar ne?

I ne znam tačno više, možda je sve to nekada davno i vredelo. Mislim ono kada se muvate, kada tek počinjete, sva ta pravila i njihovo poštovanje možda su i imali smisla-efekta (osim ako i tada nisu samo glumile?).

Ali evo me danas, u braku, sa ženom koju i dalje volim, koja mi se i dalje sviđa, koja je i dalje lepa, na koju se i dalje palim... ali nešto mi svi ti Hamurabijevi i Dušanovi zakonici padaju danas u vodu!?!? Ako predigra traje duže od 3 minuta - začuje se njen "umilni" glasić (intezitetom da čuju i komšije u prizemlju) kako mi postavlja pitanje: "Alo, bre, majstore, hoćeš li ti ovako celu noć ili ćeš da kreneš u akciju!?".

Hmmm, pa dobro, znamo se već dugo, možda više ne umem da vajam i slikam kao nekada ili sam već iskoristio sve likovne tehnike i škole pa ne može da pronađe umetničku inspiraciju u njima. Kreneš u akciju, sve pokušavajući da po pokretima njenog tela, zvukovima, ma položaju zvezda i galaksija i rasporedu njihovom u njenim natalnim kućama u datom trenutku, oceniš kako, koliko, kojom brzinom, snagom, sa kojim poljupcima praćeno, sa kojim dodirima, rečima začinjeno je dovedeš do vrhunca - kad ono ona već doživela orgazam i sada te prodorno gleda direktno u oči (do tada je, normalno, žmurila - ma tako joj prija, ne verujem da zamišlja Breda Pita ili slično) i ako to potraje duže od još minut-dva opet se začuje njen "umilni" glasić sada već malo Angela Merkel stil i čuješ komandu - ZAVRŠI!

Majko moja, pa ko bi smeo da se odupre takvoj seksipilnoj, zavodljivoj, ushićenoj izjavi???

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

I Na kraju legneš pored nje, hoćeš da je zagrliš - ne odgovara joj tvoja ruka trenutno... nastaviš da je maziš i to ono iskusno po ramenima, stomaku, ma najmanje erogenim zonama - odgurne ti ruku i umilno ti objasni da joj sada ne prijaju nikakvi dodiri jer moram već jednom da naučim žensko telo reaguje drugačije od muškog i sada joj treba vreme da se opusti, dodiri je uznemiruju!?!? I onda se okrene na drugu stranu i zaspi.

Hmmmm, a ko zna možda ja za sve ove godine nisam naučio - možda su sve one lekcije služile da nas nauče kako da ih prijatno iznenadimo i kako da budemo nežni, pažljivi, uslužni (DOSADNI) muškarci u početku a onda sa vremenom bi trebalo prikazati onu svoju pravu, primalnu Konan Varvarin crtu i pružiti im ono što u stvari žele i vole - divljaka koji ih uzme kada želi, kako želi, kolikom želi a onda se okrene na drugu stranu, zapali cigaretu i sa još žarom na njoj zaspi (i zahrče naravno)?

Možda? Ili sve ovo ja još ne razumem čak ni u najosnovnojim crtama. Šta vi mislite?

Autor teksta: "Pathfinder"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.