Putin mora da razjasni upad u UKR

Izvor: B92, 27.Avg.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin mora da razjasni upad u UKR

Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da izveštaji o novim upadima ruske vojske u Ukrajinu moraju biti razjašnjeni.

Merkelova i Putin danas su razgovarali telefonom, saopštio je njen portparol Štefen Zajbert.

"Najnoviji izveštaji o prisustvu ruskih vojnika na ukrajinskoj teritoriji moraju biti objašnjeni. Ona je istakla da Rusija ima veliku odgovornost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da smiri situaciju i da nadgleda svoje sopstvene granice", naveo je Zajbert u saopštenju koje prenosi Rojters.

Kijev je danas optužio Rusiju da je "ponovo probila istočnu granicu Ukrajine", medjutim Moskva demantuje da šalje oružje i vojnike proruskim snagama u istočnoj Ukrajini koje su u sukobu sa ukrajinskim snagama.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Merkel: Putine, objasni upade ruske vojske u Ukrajinu

Izvor: Press, 27.Avg.2014

Nemačka kancelarka Angela Merkel danas je u telefonskom razgovoru rekla ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da izveštaji o novim upadima ruske vojske na teritoriju Ukrajine moraju biti razjašnjeni, saopštio je njen portparol Štefen Zajbert.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.