Počeo sastanak Merkelove i premijera država zapadnog Balkana

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak Merkelove i premijera država zapadnog Balkana

BERLIN - U Berlinu je danas, u okviru konferencije "Zapadni Balkan", počeo sastanak na kojem učestvuju njemačka kancelarka Angela Merkel, koja je i inicijator čitavog skupa, predsjednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo i premijeri zemalja zapadnog Balkana, Slovenije i Hrvatske, te Austrije.

Delagaciju Srbije predvodi premijer Aleksandar Vučić.

Poslije sastanka biće održana konferencija za novinare na kojoj će govoriti Merkelova, Barozo i Edi Rama, premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Albanije, koja trenutno predsjedava Procesom saradnje u Jugoistočnoj Evropi.

Nakon konferencije za štampu njemačka kancelarka organizuje radnu večeru za premijere.

Prije podne je počeo sastanak ministara privrede i finansija Nemačke i zemalja regiona, a dok Merkelova razgovara sa liderima regiona održava se i sastanak šefova diplomatija.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.