Merkelova sa članovima Predsjedništva i Zvizdićem

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova sa članovima Predsjedništva i Zvizdićem

SARAJEVO - Njemački kancelar Angela Merkel doputovaće u četvrtak, 9. jula, u službenu posjetu BiH tokom koje će se sastati sa članovima Predsjedništva BiH i predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem.

Iz Savjeta ministara BiH saopšteno je da bi Merkelova na Sarajevski aerodrom trebalo da stigne u 11.00 časova, a svečani doček na platou ispred zgrade zajedničkih institucija planiran je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za 11.20 časova.

Za 12.00 časova predviđen je sastanak delegacija BiH i NJemačke.

Nakon susreta sa članovima Predsjedništva BiH, predviđene su izjave za medije u 13.45 časova.

Ranije je iz NJemačke ambasade u BiH saopšteno da će Merkelova i Zvizdić razgovarati "u četiri oka", a da će poslije toga u okviru radnog ručka razgovarati sa članovima Predsjedništva BiH.

Ovo je prva službena posjeta Merkelove BiH od kada je na dužnosti njemačkog kancelara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Doček Merkelove u Sarajevu uz najviše počasti

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2015, 15:10

Njemački kancelar Angela Merkel u četvrtak, 9. jula, doputovaće u zvaničnu posjetu BiH, gdje će biti dočekana uz najviše državne i vojne počasti, saopšteno je iz Savjeta ministara BiH...Predviđeno je da se Merkelova i njemačka delegacija sastanu sa delegacijom Savjeta ministara BiH, koju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.