Izvor: Politika, 26.Nov.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki mediji slave Merkelovu kao najmoćniju žena sveta

BERLIN – Američki mediji slave nemačku kancelarku Angelu Merkel kao najmoćniju ženu sveta, a kultni magazin „Veniti fer” piše da je ona moćnija od svih muškaraca koji su pre nje vladali Nemačkom - od prvog posleratnog kancelara Konrada Adenauera, pa do poslednjeg Gerharda Šredera.

„Ona govori oči u oči sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, kao čarobnica iz grčke mitologije vodi razgovore sa Kinezima, nervira i ljuti druge zemlje članice Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << unije svojom tvrdoglavošću”, piše „Vaniti fer”, ocenjujući da je Merkel obezbedila novi značaj u svetu svojoj zemlji, prenosi danas nemački tabliod „Bild”.

Merkelova je, pri tom, još „zagonetka u sopstvenoj zemlji”, piše „Vaniti fer”, a omiljeni list intelektualaca istočne obale „Njujorker"  navodi da je „tiha Nemica” ostvarila začuđujući skok i karijeru i pistala najmoćnija žena sveta.

Tanjug

objavljeno: 26.11.2014.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Vladimir Putin,   Grčka

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Merkelova najmoćnija žena sveta"

Izvor: B92, 26.Nov.2014

Američki magazin Veniti fer naveo je da je nemačka kancelarka Angela Merkel moćnija od svih muškaraca koji su pre nje vladali Nemačkom...U tekstu se navodi da nijedan kancelar Nemačke, od prvog posleratnog Konrada Adenauera do Gerharda Šredera nije imao moć kao Merkelova...Takođe, američki...

Nastavak na B92...

Američki mediji slave Merkelovu kao najmoćniju žena svijeta

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2014

BERLIN - Američki mediji slave njemačku kancelarku Angelu Merkel kao najmoćniju ženu svijeta, a kultni magazin "Veniti fer" piše da je ona moćnija od svih muškaraca koji su prije nje vladali Njemačkom - od prvog poslijeratnog kancelara Konrada Adenauera, pa do posljednjeg - Gerharda Šredera..."Ona...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.