Uručenje nagrada pobednicima Android konkursa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2014, 05:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručenje nagrada pobednicima Android konkursa

Svečana dodela nagrada povodom četvrtog mt:s Android konkursa, koji Telekom Srbija organizuje za učenike matematičkih gimnazija u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Valjevu i Senti, biće organizovana danas u prostorijama kompanije u Beogradu.

Konkurs je organizovan sa ciljem da podstakne razvoj veština, kreativnosti i preduzimljivosti učenika u oblasti programiranja i izrade Android aplikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za mobilne uređaje, a društveno odgovorna namena aplikacija ove godine je posebno vrednovana.

Takođe, ove godine ustanovljena je i posebna nagrada za pokazanu inovativnost u izradi aplikacija pod nazivom "Snaga inovacije - Igor Osmokrović".

Telekom Srbija svečanu dodelu nagrada organizuje za učenike "Matematičke gimnazije" u Beogradu, Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu, "Prve kragujevačke gimnazije", Gimnazije "Boljai" u Senti i "Valjevske gimnazije", dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Android,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.