Upoznajte najsigurniji Android telefon

Izvor: Mondo, 31.Jul.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte najsigurniji Android telefon

Kompanija Silent Circle predstavila je novi model u kom će vaši podaci biti sigurni.

Blackphone Android telefon fokusiran na sigurnost i privatnost korisnika, dobio je svog naslednika, Blackphone 2. Takođe, objavljeno je da se kompanija pridružila Android at Work programu kako bi privukla poslovne korisnike koji žele vrhunsku bezbednost kada je Android u pitanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Blackphone 2 nije jedan od najjačih telefona – ne nudi najbrži procesor, ekran sa najvećom rezolucijom, ali zato dolazi sa Silent operativnim sistemom i enkriptovanim aplikacijama za govorne pozive, video pozive, poruke i prebacivanje fajlova. Ugrađen je Qualcomm Snapdragon 615 procesor, dok je ekran veličine 5.5 inča 1080p rezolucije. RAM memorija je povećana na 3GB a interna memorija na 32GB. Telefon poseduje i slot za microSD kartice. Glavna kamera ima 13MP, a prednja 5MP. Tu je i Bluetooth 4.0, prenosi TechnoBuffalo.

Švajcarska kompanija nije objavila cenu uređaja, ali je rekla da će prodaja startovati u septembru.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.