Stiže Blackberry Venice

Izvor: B92, 31.Avg.2015, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže Blackberry Venice

Ulazak kanadske kompanije na Android tržište je izgleda neminovno, a ovo potvrđuju i najnovije fotografije koje nam donosi sajt Techrum

Iako smo već imali uopštenu sliku kako će uređaj izgledati, na osnovu procurelih rendera, sada je ta slika kompletirana "živim" fotografijama Blackberry Venice telefona i nekih njegovih ključnih funkcija.

Blackberry sa Venice modelom ostaje dosledan svojoj filozofiji sa QWERTY tastaturom. Tastatura je doduše skrivena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iza displeja i može se izvući po potrebi.

Za one koji žele manje intenztivno kuckanje, tu je i modernija onscreen tastatura. Power taster je pomeren na levu stranu telefona, dok je gornji deo rezervisan za SIM i microSD slotove. Ipak, glavna uzdanica Blackberry Venice telefona bi mogla biti kamera na poleđini. Kamera od 18MP ima optičku stabilizaciju slike i brz fokus, a spekuliše se da poseduje neku vrstu tehnologije fazne detekcije. Tu je i dual-LED blic. Na kraju, fotografije otkrivaju i potvrđuju Android operativni sistem i to u Lollipop obliku.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stiže Blackberry Venice (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2015

Ulazak kanadske kompanije na Android tržište je izgleda neminovno, a ovo potvrđuju i najnovije fotografije koje nam donosi sajt Techrum, objavljuje benchmark.rs...Iako smo već imali uopštenu sliku kako će uređaj izgledati, na osnovu procurelih rendera, sada je ta slika kompletirana "živim" fotografijama...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.