Stigla vam je nova Google Android prodavnica

Izvor: Mondo, 13.Avg.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla vam je nova Google Android prodavnica

Evo je i u Srbiji, pogledajte je na svom telefonu!

Google je od 13. avgusta globalno pustio novu, redizajniranu Google Play prodavnicu softvera koja je stigla i u Srbiju. I dalje ne možemo da kupujemo aplikacije, ali imamo mogućnost da uživamo u Android L dizajnu i drugačijem izgledu i funkcionalnostima prodavnice.

Povezane vestiPreuzmite neke od Android L funkcija

Na prvi pogled prodavnica izgleda isto, ali velika promena vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << očekuje kada kliknete na link neke od aplikacija.

Video je izdvojen na najviši nivo, a recenzije aplikacije su u samom dnu, recimo. Uostalom, pogledajte slike, otvorite svoju Play prodavnicu i uverite se i sami, a pratite nas za više vesti i na Facebooku!
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.