Steam aplikacija i na Windows telefonima (FOTO)

Izvor: Mondo, 01.Jul.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steam aplikacija i na Windows telefonima (FOTO)

Za prvu verziju, iskreno, uopšte nije loše, a vi pogledajte kako aplikacija izgleda i radi!

Zvanična Steam aplikacija za mobilne uređaje već neko vreme je odličan način da kad niste blizu svog kompjutera proverite aktuelne popuste ili dogovorite mečeve sa drugarima.

Vremenom je aplikacija postala mnogo više od toga, ali su korisnici Windows Phone uređaja ostali zapostavljeni - do sada! Valve je pustio ”laganiju” verziju aplikacije na Windows >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 10 Mobile, tako da nećete imati sve funkcije koje postoje u Android i iOS verzijama, ali ćete moći da:

- koristite mobilni Steam Guard kako biste zaštiti svoj nalog

- potvrđujete trgovine predmetima i igrama

- postavljate ingame predmete i kartice na Market

- kupujete sa Steam prodavnice

- daljinski pokrećete download igara na svom kompjutera

- proverite online status svojih prijatelja i dopisujete se sa njima

- četujete sa prijateljima

- menjate svoj profil i njegov sadržaj.

POGLEDAJTE slike Steam aplikacije u galeriji:

Steam podržava Windows Phone 8.1 i Windows 10 Mobile.

Za prvu verziju, iskreno, uopšte nije loše, naročito od kako je korišćenje mobilnog autentikatora kroz ovu aplikacija postalo gotovo obavezno ukoliko ne želite tonu mejl poruka i čekanje po nekoliko dana da vam igre ili predmeti sa razmene stignu u inventar.

Steam je, naravno besplatan i na Windows mobilnoj platformi, a u našoj galeriji pogledajte kako aplikacija izgleda na Windows 10 Mobile!

Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas naFacebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Steam aplikacija od sada i na Windows telefonima

Izvor: B92, 01.Jul.2016

Zvanična Steam aplikacija za mobilne uređaje već neko vreme je odličan način da kada niste blizu svog PC-a proverite aktuelne popuste ili dogovorite online mečeve sa drugarima...Vremenom je aplikacija postala mnogo više od toga, ali su korisnici Windows phone ostali zapostavljeni sve do sada...Valve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.