Šta očekivati od Google I/O 2015

Izvor: ITsvet.com, 24.Maj.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta očekivati od Google I/O 2015

Ostalo je još sedam dana do održavanja Google I/O događaja, pa je samim tim dostupan i veći broj informacija o tome šta možemo očekivati od ovog događaja u toku ove godine. Ovoga puta najveći broj informacija odnosi se na Android M, sledeću generaciju mobilnog operativnog sistema, nove nosive uređaje i Project Tango. Nedavno je sastavljena i lista pet stavki koje sigurno možemo očekivati. Na prvom mestu su Android unapređenja, zatim nosivi uređaji, na trećoj poziciji nalazi se virtuelna realnost koju prati tehnologija satelitskog snimanja, dok se peta stavka odnosi na pametne kuće.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

iOS 9 i za starije uređaje

Izvor: ITsvet.com, 25.Maj.2015, 12:21

Do održavanja WWDC događaja ostalo je samo još nekoliko nedelja, a najnovije informacije koje su objavljene ukazuju na to da će sledeću generaciju Apple-ovog operativnog sistema odlikovati veliki broj izmena i modifikacija. Jedna od najznačajnijih izmena jeste činjenica da će Apple u okviru novog...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.