Razlike između Android i iPhone korisnika

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014, 02:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razlike između Android i iPhone korisnika

Pogledajte šta su odlike jednih i drugih i šta ih razdvaja.

Foto: Promo. iPhone 5C.

Iako bi možda bilo preciznije reći razlike između iOS i Android korisnika, Business Insider portal tvrdi da, kada je o smartfon rivalstvu reč, postoje samo "iPhone ljudi" i "Android ljudi". I jedne i druge u narednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << periodu čeka puno uzbuđenja, jer će biti predstavljeni novi uređaji, kao što su iPhone 6 i iWatch (9. septembra), odnosno Galaxy Note 4 i Xperia Z3 (3. septembra), pa je ovo pravo vreme da vidimo šta je slično, a šta razlikuje jedne od drugih.

Povezane vestiiPhone nose privlačni!Android korisnici dosta piju!

Apple nema najniži tržišni segment i u tom delu nema nijedan uređaj, dok Android uređaji koji koštaju 150 evra ili manje čine čak 60 odsto Android tržišta. Sa druge strane, 80 odsto Apple ponude u smartfon biznisu pripada tzv. premijum klasi, odnosno najskupljim uređajima. Ovakav raspored snaga objašnjava stavku da Android korisnici zarađuju manje od iPhone korisnka. U proseku je to oko 24.000 dolara manje, prema comScore i Statista podacima.

Prema tim podacima, dobijenim tokom juna od osoba starijih od 18 godina, prosečna starost Android i iPhone korisnika je ista i verovali ili ne ona iznosi 40 godina!

Povezane vestiŠta tvoj telefon govori o tebi?

iPhone korisnici u toku meseca više koriste aplikacije, oko 64 sata u odnosu na 55, koliko potroše Android korisnici. Ipak, ukupan broj korisnika aplikacija je na strani Androida, sa odnosom 76 naprema 63 miliona.

Imate nešto da dodate - komentari ispod i Facebook su vaši!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.