Izvor: Mondo, 25.Apr.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poboljšana Super Mario igra, evo i šta!

Ako igrate Super Mario Run na Android telefonu stiglo vam je poboljšanje - i to veliko!



Izvor: Nintendo Mobile.

Nintendo naporno radi da ispegla nezadovoljstvo korisnika novim dodacima i ispravkama Super Mario Run igre. Najuporniji igrači već su popunili Kraljevstvo Pečuraka maksimalnim brojem stanovnika, pa ga je Nintendo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << produžio na 99.999. Dodata je opcija da uključite Google Play Games profil sa Android verzijom igre, kao i opcija da dodate prijatelje koje imate na svom Nintendo nalogu i igrate s njima igru.

Super Mario razočarao, evo i zašto...

Ono što je možda i najznačajnije poboljšanje jeste i mogućnost „uvoza“ lika iz Nintendo Miitomo igre, ukoliko ste je igrali na svom telefonu kad je bila hit onomad, nakon lansiranja.

Pogledajte kako izgleda Super Mario Run:

Nintendo je dodao i gomilu sitnih poboljšanja i popravki uočenih grešaka, pa ako vidite da nešto ne valja - pišite im da to srede sa sledećim ažuriranjem. Aktuelna verzija igre je Super Mario Run v2.1.0 čeka vas u Android prodavnici već sad (koja se potpuno promenila, da se ne iznenadite).

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.