Poboljšajte svoj trening: Top 5 fitness aplikacija (FOTO)

Izvor: NovaEnergija.net, 30.Maj.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poboljšajte svoj trening: Top 5 fitness aplikacija (FOTO)

Uz lepo vreme dolazi i veća motivacija za trening i postizanje zadovoljavajuće građe. Ukoliko nemate vremena za teretanu ili nemate nijednu koja odgovara vašoj lokaciji, nemate izgovor, jer su tu aplikacije uz pomoć kojih ćete bar tri puta nedeljno uspeti da izdvojite po sat vremena (maksimum). Posvetite se sebi uz pomoć ovih 5 fitness app trenera!
 
Workout Trainer (iOS i Android)
Ne trebaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << vam sprave niti bilo šta od dodatnih opterećenja. Ova aplikacija trenira uz vas i odbrojava vam prolazno vreme. Brzo i efikasno doći ćete do željene figure prateći uputstva. Takođe, na njoj možete sami podešavati dužinu trajanja treninga i povećavanjem minutaže znaćete da ste u sve boljoj formi!
 
2. Couch to 5k (iOS i Andorid)

Aplikacija koja je mnogima dala motivaciju za džogiranjem, jer iziskuje od 20 do 30 minuta vašeg vremena, samo tri puta nedeljno, garantujući vam da ćete uspeti da istrčite 5 km za devet nedelja! Ova aplikacija je postala omiljena i tako i zaslužila nagradu za najbolju fitnes aplikaciju u 2012. godini.
 
3. JEFIT (iOS i Android)

Idete u teretanu i nemate ličnog trenera? Ovo je idealna aplikacija za vas! U bazi koja broji preko hiljadu vežbi i programa za sve delove tela, pronaći ćete idealne za vaše potrebe. Takođe, možete u njoj beležiti svoj napredak i trenutna dostignuća. Jedina mana je što ne prati kardio program.
 
4. FitStar Yoga (iOS i Android)

Trening uz trenera na malom ekranu, u udobnosti vašeg doma. Yoga vežbe su slabijeg intenziteta, ali mnogo uključuju vaš mentalni sklop i postizanje balansa. Ova aplikacija vam pruža sve to uz savete međunarodno priznatih joga stručnjaka. Aplikacija se redovno ažurira u cilju konstantne inovativnosti vašeg treninga.
 
5. iDance (iOS i Android)

Pred vama je nešto potpuno drugačije od prethodne četiri fitness aplikacije. Pruža vam zabavu a pored toga i učenje novih koraka i pokreta za plesni podijum. Nakon navežbanih koraka u 225 individualnih animacija za igranje ili 40 klasa,  moći ćete da pristupite kreiranju svoje igre i prihvatite ulogu koreografa.
 
Neka trening bude zabava, a ne obaveza! Uživajte vežbajući uz ove aplikacije.
 
Izvor naslovne fotografije: cityfitness.rs

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.