Ovo je najgluplja aplikacija na svetu (FOTO) (GIF)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najgluplja aplikacija na svetu (FOTO) (GIF)

Reč je o igri u kojoj je cilj zaraditi više poena od ostalih učesnika. Do poena dolazite samo ako umete dobro da protresete svoj mobilni telefon

Danijel Zerik i Benedikt Fric iz Čikaga osmislili su android aplikaciju pod nazivom “The Shakedown”.

Reč je o igri u kojoj je cilj zaraditi više poena od ostalih učesnika, što je zapravo ne razlikuje od ostalih igara. Ono što je, međutim, privuklo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pažnju mnogih je tehnika kojom se do poena dolazi.

Naime, kada odaberete drugog korisnika kome želite da “ukradete” poene i prebacite ih sebi, dovoljno se da samo protresete telefon. Što jače tresete, više poena dobijate.

Foto: Promo

Broj poena koji korisnik dobija onog trenutka kad instalira aplikaciju je 100.000, a dalji rezultat zavisi od svih igrača.

Ukoliko je korisnik aktivan, veće su šanse da se zadrži na vrhu, ali može biti izazvan od strane drugog igrača u svakom trenutku, što mu može poremetiti score.

Upravo zbog toga postoji opcija zaštite poena na određeni vremenski period, ali to zadovoljstvo košta 0.99 dolara. Pa, ukoliko vam se dopada aplikacija, slobodno tresite.

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najgluplja aplikacija na svijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2014

ČIKAGO - Danijel Zerik i Benedikt Fric iz Čikaga osmislili su android aplikaciju pod nazivom "The Shakedown"...Riječ je o igri u kojoj je cilj zaraditi više poena od ostalih učesnika, što je zapravo ne razlikuje od ostalih igara. Ono što je, međutim, privuklo pažnju mnogih je tehnika kojom se...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.