Novi Android samo na novijim Galaxy modelima

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Android samo na novijim Galaxy modelima

Stigla je još jedna 7.0 Nougat lista. Ovog puta u pitanju su popularni Android telefoni kompanije Samsung.

Jedan američki operater objavio je listu Samsung pametnih telefona koji bi trebalo da budu ažurirani na najnoviju Android 7.0 Nougat verziju u narednim mesecima.

Korisnici ne bi trebalo da očekuju notifikaciju na svom telefonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o OTA ažuriranju bar nekoliko meseci. Iako je reč o operateru, ova lista će se najverovatnije odnositi i na otključane uređaje - telefone koji se mogu kupiti u slobodnoj prodaji.

Android 7.0 Nougat verziju će dobiti sledeći uređaji: Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note 5 i Galaxy Note 7, piše GSM Arena.

Podsetimo se, Sony je pre nekoliko dana objavio listu uređaja koji će dobiti najnoviju verziju. Nažalost, nijedan uređaj koji je predstavljen pre 2015. godine neće biti ažuriran. HTC je objavio da će ažurirati HTC 10, HTC One M9 i HTC One A9 telefone.

Sigurno se pitate zašto nijedan stariji model neće biti ažuriran? Evo odgovora na to pitanje.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.