MONDO aplikacija među najboljima, uskoro nova!

Izvor: Mondo, 29.Jan.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO aplikacija među najboljima, uskoro nova!

Portal MONDO dobio priznanje od magazina PC Press za svoju Android aplikaciju. Najavljujemo poboljšanu, bolju, napredniju, lepšu... verziju aplikacije. Uskoro!

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

MONDO Android aplikacija vam se dopada, volite da je imate na svojim pametnim telefonima i ostalim uređajima, a dopala se i uglednom magazinu PC Press koji je proglasio za jednu od najboljih.

Uz zahvalnost kolegama iz PC Press-a i vama, dragi čitaoci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji nam svakodnevno ukazujete poverenje, imamo i lepu vest.

Nedavno je Mondov tim vrednih i kreativnih programera i dizajnera, napravio pojedina poboljšanja na postojećoj aplikaciji 2.0. A ono što možemo da vam saopštimo je da će aplikacija uskoro dobiti svoj novi izgled, biće funkcionalnija, brža, "ulickanija"...

MONDO aplikacija 2.0 dostupna je za besplatno preuzimanje na Google Play prodavnici, učitavaju se i embedovani sadržaji, poput Instagram, Twitter ili Facebook objava, a pronaći ćete i mnoge druge zanimljive sadržaje i poboljšanja, koja ćete i sami otkriti.

Sadržaj?

Ono na šta ste već navikli od MONDO redakcije! Brzo, tačno, maštovito... drugačije od ostalih!

Svoje komentare o aktuelnoj verziji aplikacije ostavite na Facebooku, u komentarima ispod ili na LINKU, gde ste i ranije dali svoje predloge, a sada brzo u Play Store i preuzmite i ocenite novu MONDO aplikaciju.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.