Koji je brži, iOS, Android ili Windows Mobile?

Izvor: Mondo, 06.Feb.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji je brži, iOS, Android ili Windows Mobile?

Uporedni test mobilnih operativnih sistema.

Poznati sajt PhoneDog pripremio je jedan vrlo zanimljiv video koji ima za zadatak da pokaže koji telefon, tačnije koji operativni sistem se najbolje pokazao kada je brzina u pitanju.

Telefoni koje ćete videti na snimku su Apple iPhone 6s Plus, Google Nexus 6P i Microsoft Lumia 950. Verujemo da ste sa specifikacijama upoznati tako da ćemo ih ovog puta preskočiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Svaki od ova tri telefona je morao da prođe AnTuTu test. Imajte na umu da u ovom delu testa, Lumia 950 koristi stariju verziju AnTuTu aplikacije.

Nakon toga, na svakom telefonu je pokrenuto po nekoliko aplikacija kako bi se izmerilo prosečno vreme koje je potrebno uređaju da ih otvori. Reč je o aplikacijama koje već dolaze sa telefonom, kao što su Clock, Camera, Photos i Settings. Nakon toga pokretane su video igre. Na kraju su pokretane aplikacije koje se mogu instalirati na sva tri uređaja, odnosno one koje su dostupne na svim platformama – Microsoft Word, Pandora, Netflix i Instagram.

Rezultate vam nećemo otkrivati, moraćete da pogledate video do samog kraja. Uživajte.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.



Izvor: PhoneDog
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.